Voor bedrijven

Voor bedrijven

Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om de kwaliteit en creativiteit van onze producten te ervaren. Zowel voor grotere aantallen als voor specifieke producten kunt u bij ons terecht.

Grotere aantallen

Wilt u bestaande producten uit de webshop in groter aantal bestellen? Bijvoorbeeld een mok met het logo van uw bedrijf. Dan hebben wij hiervoor speciale prijzen. Stuur een mail naar verkoop@digitalefoto.net voor een offerte.

Ansichtkaarten

Heeft u er weleens aan gedacht om uw klanten gratis reclame voor u te laten maken?

Wij bieden bedrijven zoals bijvoorbeeld musea, (mini-)campings en groepsaccommodaties de mogelijkheid om op kleine schaal ansichtkaarten te laten drukken. Op deze manier maakt u zowel marge op de ansichtkaart als de gratis reclame die gegenereerd wordt wanneer uw klanten deze ansichtkaarten rondsturen.

Vaak moet u bij drukkerijen grote partijen in een keer afnemen. Bij Digitalefoto.net hoeft dit niet. Doordat wij er op ingericht zijn om op kleine schaal te werken kunnen wij zeer voordelig kleine aantallen ansichtkaarten leveren.

U kunt al beginnen vanaf € 99,- inc druk-, zet- en opmaakkosten. Voor dit pakket krijgt u 250 kaarten + de opmaak van uw kaart.

Ook bij ons geldt natuurlijk: Hoe groter het aantal, hoe lager de prijs.

Voor meer informatie en de volledige prijslijst stuur een mail naar verkoop@digitalefoto.net.

Merchandise

Wilt u op kleine schaal een merchandise lijn opzetten? Dan bent u bij Digitalefoto.net aan het juiste adres.

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om tegen scherpe tarieven, op kleine schaal een merchandise lijn te starten.

Alles wat wij in de webshop aanbieden is uiteraard met uw logo te produceren. Wij hebben hier echter ook speciale pakket-aanbiedingen voor.

Voor meer informatie en de prijzen, mail naar verkoop@digitalefoto.net