Geplaatst op Geef een reactie

Moederdagactie Geef een persoonlijk geschenk

Moederdagactie Geef een persoonlijk geschenk

Moederdagactie Geef een persoonlijk geschenk. Wordt het dit jaar weer een luchtje, of geef je dit jaar een persoonlijk cadeau. Bij Digitalefoto.net maken we de leukste cadeau’s.  Heel makkelijk en lekker snel klaar.

Moederdagactie Geef een persoonlijk geschenk!

Of je nu kiest voor een puzzel, mok of een ander cadeau, het maken is super simpel. Kies je foto, zet de foto op de juiste plaats en klaar is je cadeau. Natuurlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Ook tekst toevoegen is mogelijk. Door onze actie  is het nu nog extra aantrekkelijk.

Nu met 15% korting. Gebruik hiervoor de code Moeder18

Ga dus snel naar onze producten en kies je cadeau.

De actie is geldig t/m 9 mei 2018

Geplaatst op Geef een reactie

Digitalefoto.net is compleet vernieuwd!

Digitalefoto.net is compleet vernieuwd! Een frisse nieuwe site. Makkelijker, en meer mogelijkheden. Er komen ook voortdurend nieuwe fotocadeau's bij.

Digitalefoto.net is compleet vernieuwd! Een frisse nieuwe site. Makkelijker, en meer mogelijkheden. Er komen ook voortdurend nieuwe fotocadeau’s bij.

Digitalefoto.net is compleet vernieuwd! En dat merk je.

Het maken van cadeau’s kalenders of canvassen is nog makkelijker geworden. Ook het bijvoegen van tekst of andere leuke dingen is makkelijker. kortom, het wordt nog leuker om een persoonlijk cadeau te maken. Je kunt je creativiteit laten werken.

En vergeet niet het is al weer snel Moederdag. Dus een persoonlijk cadeau maak je snel en eenvoudig bij Digitalefoto.net.

Probeer het uit! Als introductie krijg je op elke bestelling 15% korting.

Gebruik hiervoor de kortingcode: Intro17

Deze actie  is geldig tot 12 mei 2018.

Klik op winkel om cadeau’s te maken en te bestellen.